Obecnie rozmawiamy o:

sklep z meblami

gorący temat

Prezent dla ukochanego

godzinę temu

Malowanie

godzinę temu

Usługi finansowe

godzinę temu

Geodeta

godzinę temu

dom szkieletowy firma

godzinę temu

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Gwiazdy spotkane przypadkiem :)

23 maj 2014 - 07:38:05

przede wszytkim muszę się zgodzić z koleżanką wyżej ... dla mnie "gwiazdą" określa się osobę światowego formatu :) u nas w pl co najwyżej są gwiazdeczki :)

ale wracając do tematu:) spotkałam:
- Dodę :D :D :D
- Ani Mru Mru
- Świerczewskiego
- P. boczka z kiepskich i Waldka - nawet miałam "przyjemność" z nimi spedzić dłuższą chwilę - ekh... o ile wladek jest zupełnie innym facetem jak ten idiota w tym kiepskim filmie tak boczek - no straaaaszna "gwiazda" ...
- LIMP BIZKIT (w UK)
- Nicki Minaj (UK) boże jaka ona jest małe i gruuuuba! a tyłek miałay większy od swojego ogronmniastego kalepusza
- Księżną Kate :D
- Robbiego Willamsa - w McDonaldzie - biedny chyba w końcu nie kupił tej nieszczęsnej kanapki :D

i wieeeeele wieeeele innych osób, ale ja przez prawie 3 lata mieszkałam w Uk, najpierw w Londynie potem w Oxfordzie :) raz do naszego biura przyszedł Paul McCartney :) wszytscy się zapowietrzyli a ja w najlepsze parzylam kawę nuci nie poznałam faceta - bez tony makijazu i stylistów wygląda na wzywkłego staruszka :)

23 maj 2014 - 07:48:40

Kilka lat temu nad morzem spotkałam Monikę Brodkę z Jankiem Wieczorkowskim. Było późno wieczorem a oni jechali samochodem po coś do jedzenia i starali się zeby nikt przypadkiem ich nie zobaczył. W Międzyzdrojach widziałam jeszcze Kube Wesołowskiego. Na lotnisku a później w samolocie Dode.
Jeszcze na plaży miałam "przyjemność" leżeć obok Kasi Skrzyneckiej i jej ówczesnego męża Zbyszka Urbańskiego.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-05-23 07:51 przez mariposa4.

23 maj 2014 - 07:54:50

Formacja Chatelet - często w rożnych miejscach, bo są z mojej okolicy. ;)
Anna Popek - knajpka w Parku Decjusza w Krakowie
Zbigniew Wodecki - przebiegł koło mnie przy sukiennicach :D
nie wiem czy jeszcze na kogoś się natknęłam..
A wiem! Boczka z kiepskich spotkałam w mc w Galerii Kazimierz :D

23 maj 2014 - 08:05:35

Ja widziałam Darię Widawską na plaży w Sopocie :-)

23 maj 2014 - 08:05:45

A ja na takim zadupiu mieszkam, że gwiazdy u nas nie uświadczysz, chyba tylko na niebie.
A nie przepraszam; Ivan Komarenko i zespół Bayer Full (po jakimś marnym koncercie w parku). Jeszcze Krzysztof Krawczyk też na koncercie, brakło prądu i nie potrafił biedak zaśpiewac bez playbeka(nie wiem ja to się pisze)

24 sie 2014 - 23:46:45

Ostatnio podczas urlopu nad morzem w Międzyzdrojach na "Alei Gwiazd" spotkałam z rodziną znanego aktora Zbigniewa Buczkowskiego tańczy super facet mam na myśli że nie miał nic przeciwko robieniu sobie zdjęć z przypadkowo spotkanymi ludzmi:) bardzo sympatyczny człowiek brawo
nie udający przed kamerami! bo nie było żadnych dziennikarzy ani kamer żeby się wypromować albo pokazać ....no wiecie o co chodzi zły bardzo chętnie rozmawiał z ludzmi zupełnie obcymi i nie zgrywał wielkiego macho albo wielkiej gwiazdy!!!

24 sie 2014 - 23:53:58

Dwa dni temu byłam z koleżanką i siostrą w Warszawie i w ciągu pół godziny widziałyśmy jak Musiał z rodzinki.pl tłumaczył komuś drogę, minęłyśmy na ulicy Kubę Gierszała i młodego detektywa z "Malanowskiego" (nazwiska nie pamiętam) ;)

24 sie 2014 - 23:56:44

Zakościelnego i Steczkowską:) nie moge tego nazwać gwiazdą poprostu ze znanych osób to jeszcze Palikota...

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

25 sie 2014 - 00:26:26

większosci pozapominałam, ale: Marta Wierzbicka, taka blondynka z Pierwszej Milosci, nie wiem jak ma na imię, prywatnie była z Mikołajem Krawczykiem.

25 sie 2014 - 00:48:32

Cytat
martanessa
taka blondynka z Pierwszej Milosci, nie wiem jak ma na imię, prywatnie była z Mikołajem Krawczykiem.
Aneta Zając ;)

25 sie 2014 - 00:50:01

Zespół Afromental w Sphinx'ie, Magdę Gessler obok restauracji gdzie nagrywała 'Kuchenne rewolucje', Zuzę z Top Model w centrum handlowym (chociaż w sumie żadna z niej gwiazda), i jeszcze jakiegoś niszowego aktora, który grał w 'Przepisie na życie' ale zapamiętałam go tylko dlatego, że ma okazałe afro ;)

25 sie 2014 - 01:19:16

mieszkając w stolicy praktycznie codziennie się widzi celebrytów, na miano gwiazd to raczej oni nie zasługują, ja np czesto w pracy widuje dziennikarzy np Krzysztofa Ziemca czy Maćka Dowbora, widuje tez regularnie aktora z pierwszej miłosci ktory gra pana wojskowego (podajze Grzegorz ma na imie), w galerii mokotów widziałam skrzynecką i dawida wolińskiego, ostatnio na mazowieckiej widzialam pewną aktorkę ale nie wiem jak sie nawet nazywa, podsumowujac to nie ma sie czym podniecac ;-) normalni ludzie ;-)

25 sie 2014 - 01:22:29

Bednarka w złotych tarasach i mało znaną aktorkę z m jak miłość (nie pamietam nazwiska) w ikei no i tak to na koncertach mnóstwo ale to nie bede wymieniała :)

25 sie 2014 - 01:29:56

Ja widziałam Marcina Gortata w Złotych Tarasach i Mroza, od którego chciałam wraz z chłopakiem odkupić samochód :)

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

25 sie 2014 - 01:33:20

Cytat
elwirajda
Cytat
martanessa
taka blondynka z Pierwszej Milosci, nie wiem jak ma na imię, prywatnie była z Mikołajem Krawczykiem.
Aneta Zając ;)

dokładnie! :)

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

kto to jest?