Obecnie rozmawiamy o:

Praca w Stalowej Woli

gorący temat

Katalog

dzisiaj o 19:27

nietrzymanie moczu

dzisiaj o 18:12

części zamienne GSM

dzisiaj o 17:16

sklep meblowy online

dzisiaj o 16:33

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Zakupy w BUTIKu

14 kwi 2012 - 13:57:33

Hej Wam:)
Planuje zrobić zakupy na BUTIKu (w sklepie internetowym), ale mam pewne wątpliwości. Jest możliwość odbioru paczki w PACZKOMACIE, trzeba wpłacić na konto pieniądze. No i tak sobie myślę? Czy jest to bezpieczne? Czy przesyłka na pewno do mnie dotrze? Jeśli już kupowałyście coś z przedpłatą to prosze napiszcie, będę bardzo wdzięczna

PS. nie wiem, czy tego typu temat może być poruszony na forum, ale jest tu Was tak dużo, że mam nadzieje, że macie w tym doświadczenie i udzielicie mi pomocy

Zakupy w BUTIKu

14 kwi 2012 - 14:00:10

BUTIK mnie wprawdzie nie interesuje, ale zawsze kupuję za przedpłatą. Jak do tej pory, wszystko dostałam.

Zakupy w BUTIKu

14 kwi 2012 - 14:01:19

Boże, ja zawsze kupuje z przedpłatą i nigdy mnie nikt nie oszukał. to jest SKLEP internetowy, bardzo znany, wiec na 100% cie nikt nie oszuka... po za tym jesli paczka by zginęła masz wtedy reklamacje...

Zakupy w BUTIKu

14 kwi 2012 - 14:04:20

BUTIK to dziadostwo, nigdy tam nie kupuje, bo zamiast ubrań mają jakieś chińskie ścierki ;/ co do wysyłki, myślę, ze powinno być okey.

Zakupy w BUTIKu

14 kwi 2012 - 14:05:17

oczywiście ze tak kupuje i to zawsze, nie oszukaja cie spokojnie ;)

Zakupy w BUTIKu

14 kwi 2012 - 14:09:13

to nie jest sklep w stylu 'japan style' albo wątpliwy użytkownuk Allegro, wiec nie masz sie co obawiac ze nie dostaniesz

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

you can dance