Firany, zasłony, zazdrostki - szycie na wymiar. Tekstylia domowe oraz dekoracje do domu.
12.06 o 8:46
12.06 o 8:41
Oryginalne urządzenia w domu :)
12.06 o 8:37
9.06 o 19:03
9.05 o 10:47
9.05 o 10:46
Depilator laserowy Philips Lumea opinie
26.10 o 20:38
17.10 o 19:10
NAJLEPSZE HORRORY KTÓRE OGLĄDAŁYŚCIE
22.04 o 22:04
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
domowe maseczki na zniszczone włosy
23.10 o 16:06
6.02 o 8:44
Ciekawe książki - co polecacie?
Cos pieknego jak czytam o tej książce, a w stanach jest też film, ciekawe cyz będize u nas. Zamawiam sobie na króliczka razem z siła nawykuCytat
Vancy
Ja pisałam kilka postów wyżej o książce "Siła Serca", już kończę ją czytać i jestem mega podjarana. Uświadomiłam sobie, że popełniałam w życiu tyle błędów bo zamiast słuchać serca i intuicji to robiłam to co "wydawało się rozsądne". Rozsądek nie był dobrym doradcą i już wiem jak podejmować mądrzejsze decyzje

Ja czytałam "Złodziejkę książek" i bardzo polecam, wzruszająca:-)
seria zaczynająca się od "Chemii śmierci"
Też teraz czytam złodziejkę książek, ale oglądałam już film także wiem czego się spodziewać.
Jeżeli lubisz książki o tematyce II wojny to polecam książkę "Tajemnica mojej matki" bardzo fajna prosta, krótka ale dająca do myślenia. Oprócz tego "złote żniwa" książka pokazuje inny obraz Polaków podczas 2nd ww
Cytat
CHeesse
Cos pieknego jak czytam o tej książce, a w stanach jest też film, ciekawe cyz będize u nas. Zamawiam sobie na króliczka razem z siła nawykuCytat
Vancy
Ja pisałam kilka postów wyżej o książce "Siła Serca", już kończę ją czytać i jestem mega podjarana. Uświadomiłam sobie, że popełniałam w życiu tyle błędów bo zamiast słuchać serca i intuicji to robiłam to co "wydawało się rozsądne". Rozsądek nie był dobrym doradcą i już wiem jak podejmować mądrzejsze decyzje
Nie słyszałam nic o filmie, ale mam nadzieję, że chociaż uda mi się go znaleźć w necie. Chętnie obejrzę! Dzięki.

Nazywam się Czerwień Pamuka.
Ja czytam ostatnio "Następczyni" Kiera Cass bardzo wciąga. Kupiłam w Matrasie. Może to troche ksiązka dla młodzieży, ale mi się bardzo dobrze czyta, duchem czuje się młoda, tak naprawdę zawsze w każdym zostaje jakas cząstka dziecka.
"Ten słynny kostium" N.M. Kelby książka jest super bardzo fajna. Można się z niej dowiedzieć sporo na temat słynnego kostiumu J. Kennedy, ale znajdziemy w niej też opowieść o marzeniach i wiele innych wątków, dlatego jest taka fajna.
Krótką, aczkolwiek bardzo interesująca pozycją, są "Małe zbrodnie małżeńskie" napisane przez autorkę "Oskara i Pani Róży"
mnie się bardzo podobała Tajemnica domu Helclów i po tę książkę polecam sięgnąć. Moim zdaniem bardzo dobrze napisana, ciekawy wątek główny i obraz Krakowa XIX w.
Ja polecam wszystkie książki Charlotte Link, bardzo ciekawe i większość z zaskakującym zakończeniem .
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2015-08-23 16:30 przez martaopp0903.
Jedna z lepszych, o ile nie najlepsza książka, jaką miałam okazję czytać to książka Znikasz. Historia kobiety, której zmienia się cały świat w wyniku choroby męża. On zmienia się w zupełnie inną osobę ona musi walczyć o siebie i o syna.
no i na tej liście nie może zabraknąć książki Michała Witkowskiego fynf und cfancyś. Mnie się bardzo podobała. Cierpki dowcip, proza rzeczywistości i ten ciekawy klimat lat 90-tych.
na pewno bardzo ciekawa jest książka Łukasza Maciejewskiego aktorki portrety, świetnie się ją czyta.