Firany, zasłony, zazdrostki - szycie na wymiar. Tekstylia domowe oraz dekoracje do domu.
12.06 o 8:46
12.06 o 8:41
Oryginalne urządzenia w domu :)
12.06 o 8:37
9.06 o 19:03
9.05 o 10:47
9.05 o 10:46
17.03 o 17:05
Oczyszczająca czarna maska na wągry
26.07 o 13:36
23.03 o 21:31
NAJLEPSZE HORRORY KTÓRE OGLĄDAŁYŚCIE
22.04 o 22:04
2.07 o 22:30
Domowy sposób na mocne paznokcie
6.03 o 17:19
Ciekawe książki - co polecacie?
Ja ostatnio zachwycam się twórczością Elżbiety Cherezińskiej. Polecam
Da radę, twarda jest dziewczyna.Cytat
zafirka
Marlenek - dużą wątków jest nierozstrzygniętych, chciałabym już przeczytać drugą część. Obawiałam się, że z Cyra zginie, po tym co spotkało ją pod koniec książki. Mam nadzieję, że autorka rozwinie też bardziej Uniwersum bo jestem ciekawa co jest na innych planetach.

Warta nieprzeczytanie jest książka Michalina Wisłocka. Sztuka kochania gorszycielki jest to biografia na której został oparty film. Polecam
no tak sztuka kochania.
mam ta książkę
czytam od kilku dni "Stulecie Winnych" Ałbeny Grabowskiej na razie zapowiada się bardzo ciekawie
Cień wiatru Carlos Ruiz Zafon
Ja polecam Kasia Bonda: Pochłaniacz, Okularnik teraz jestem czytam Lampiony i w kolejce czeka Tylko martwi nie klamia
Ja polecam kryminały/horrory Zygmunta Białoszewskiego oraz bardzoooo wciągającą książkę "Światu nie mamy czego zazdrościć" przeczytałam w jeden dzień. Aktualnie czytam "Zła waluta" Ewelina Dydo - też kryminał i też mogę polecić
Próbuję czytać tą Cherezińską bo to podobno polska "Gra o Tron", ale nie mogę przebrnąć.
ja niedawno z swiatksiazki.pl zamówiłam sobie kilka fajnych pozycji i właściwie mam już je za sobą. Wśród nich były m.in. reportaż Niewolnice Władzy oraz powieść Małe Życie. Te najbardziej zapadły mi w pamięć i są to według mnie książki naprawdę warte polecenia. Może nie są to obowiązkowe pozycje, z którymi zapoznać powinien się każdy, ale osoby, które lubią czytać na pewno będą zadowolone.
Pochłaniacza miałam na audiobooku, jakoś przebrnęłam, ale dla mnie jak na kryminał to za długa trochę ta książka, połowę bym wycięłaCytat
zdunska
Ja polecam Kasia Bonda: Pochłaniacz, Okularnik teraz jestem czytam Lampiony i w kolejce czeka Tylko martwi nie klamia

Polecam nowy romans napisany przez Vi Keeland MMA fighter. Walka
Jeśli lubicie powieści społeczno-obyczajowe, to z nowości mogę polecić "Łzy życia" - jest o tym jak nienawiść niszczy człowieka, jak pod jej wpływem można stać się kimś zupełnie innym, ale i o tym jak miłość może przezwyciężyć siłę przekonań i przymus tradycji.