Firany, zasłony, zazdrostki - szycie na wymiar. Tekstylia domowe oraz dekoracje do domu.
12.06 o 8:46
12.06 o 8:41
Oryginalne urządzenia w domu :)
12.06 o 8:37
9.06 o 19:03
9.05 o 10:47
9.05 o 10:46
Domowy sposób na mocne paznokcie
6.03 o 17:19
1.06 o 21:06
30.01 o 21:06
jak malować paznokcie? pomocy!
15.01 o 17:44
6.09 o 13:33
14.01 o 21:11
Jaką książkę teraz czytasz?
Zahir - Paulo Coelho.
Polecam również jego książke - 11 minut.
<moderacja - spam>
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-02-12 21:52 przez moderator.
ja zaczynam książkę dok. "Sprzedane"
Zapowiadała się wspaniała przygoda. Wyprawa do Arizony – odnalezienie siedziby sekty hiszpańskich mnichów, żyjących w całkowitym odosobnieniu, wedle specyficznej reguły klasztornej – dla Eliego, Neda, Olivera i Timothy′ego była obietnicą nowych doznań (choć każdy z nich oczekiwał czegoś innego), odskocznią od wielkomiejskiej nużącej codzienności. Słyszeli o tajemnych rytuałach, misteriach… I zakonnikach, których wieku nie udało się ustalić – byli bezwieczni, przezwyciężyli śmierć.
Jednak to, co miało być żartem, dobrą zabawą, ciekawym eksperymentem i źródłem fantastycznych wrażeń, stało się traumatycznym doświadczeniem. Dwóch młodych ludzi musi umrzeć, by dwóch mogło żyć wiecznie.
Takie warunki stawia bractwo. Przystają na nie, nie wierząc w ich realność. „Śmierć”, „nieśmiertelność” wydają się tak samo abstrakcyjne. Wszystko nabierze innego wymiaru, gdy zobaczą tuż przed sobą czarną twarz Tanatosa.
Polecam, dobrze się czyta

"Desperacja " Stephena Kinga oraz "Oczy smoka " tego samego autora.
siostrze czytam Sprężynę, M.Musierowicz
Nowe oblicze Greya. Nie polecam, najgorsza z całej trylogii.
" Elektryczna mgła" Jamesa Lee Burke.
Jedna z serii, całkiem niezły kryminał. Ale już kończę... Trza znowu się wybrać do matrasa na wyprzedaże, sasasasa.
A ja Gruszczyńskiego, Sołome i kilka innych socjologicznych książek... Mam dość sesji...
Ślepowidzenie - Peter Watts
Dla nielicznych fanów Dukaja- polecam. Sci-fi i takie tam. Fajnie się czyta
Skończyłam "Pamiętnik" Nicholasa Sparksa, szykuję się do książki "Ślub" tego samego autora. Polecam gorąco !
"asertywnosc krok po kroku" jezeli ktos ma problem z mowieniem tego co czuje i mysli to polecam