Witam!
Ostatnio kupiłam na allegro książkę "Odchudzanie na zawołanie". Czytałam w internecie wiele opinii i podobno naprawdę działa dieta opisana tam !! Można schudnąć nawet 3 kg w ciągu 9 dni !!!!!! Słyszałyście może coś o tym? Proszę o opinie :)
właśnie czytałam wiele opinii i nie ma ani efektu jo-jo, do tego dieta polega na jedzieniu "do syta" i nie trzeba się katować jakimiś strasznymi ćwiczeniami.. więcej na stronie http://www.odchudzanienazawolanie.pl/
jak widzę hasła w stylu "A To Wszystko BEZ Ćwiczenia" - to zamykam stronę i dziękuję. to na pewno nie jest w pełni zdrowa i optymalna forma odchudzania.
tak samo jak wśród wielu osób chodzi pogłoska że samymi ćwiczeniami zrzuci się trochę kilo.. ćwiczeniami wyrobisz soebie mięśnie, które tak czy siak zostaną pod tłuszczykiem :P
stosuję tę dietę. i nie wiem czy to przez stresy czy dzięki diecie, ale schudłam 6 kg :).a dieta jakaś straszna nie jest. ale to trochę męczące jeść 6 posiłków dziennie;p.[w sensie czasowo;p. szczególnie że są wakacje i częściej jestem poza domem niż w domu;p]