godzinę temu
godzinę temu
godzinę temu
godzinę temu
godzinę temu
wczoraj o 8:39
przedwczoraj o 15:42
wczoraj o 19:34
wczoraj o 18:46
przedwczoraj o 20:17
19 paź 2009 - 19:58:42
Witam! Chciałabym się z Wami podzielić pewną promocją w rossmannie. Otóż dzisiaj będąc w rossamannie napotkałam pewną kobietę która miała mi do zaoferowania pewną ofertę. To tak dostaje kartę rossmann i gdy coś kupuję w tym sklepie nawet jedną rzecz np. krem do rąk za 5żł płace tylko tą kartą (a nie pieniędzmi) i dostaje w tym przypadku ten krem z obniżką i jeszcze do tego kremu jakiś prezent w postaci kosmetyku. W domu na e-maila 14 dnia każdego miesiąca przychodzi mi taki bilans co kupowałam i za ile i jest wliczony do każdego produktu ta obniżka. Mam do zapłaty za te kosmetyki 54dni. Karta jest ważna 3 lata w pierwszym roku jest darmowa a przez 2 lata po 2,50zł za miesiąc ale w każdej chwili można zrezygnować z niej jeśli np. nie chce się płacić po roku tych 2,50zł piszę się do nich i ta karta jest zdezaktywowana. Czy ta promocja fajnie brzmi? Bo szczerze powiedziawszy zapisałam się .... (jeśli macie pytania z tym związane to piszcie to odpisze jeśli coś nie jasnego jest dla Was)
19 paź 2009 - 20:08:45
O, fajna ta promocja z taką kartą ;D u mnie w mieście nie spotkałam się z takim czymś.
Ale też ma wady bo można nie ograniczać się w zakupach i narobić sobie długów..
które potem trudno spłacić (;
19 paź 2009 - 20:12:47
Cytatfruitfun
O, fajna ta promocja z taką kartą ;D u mnie w mieście nie spotkałam się z takim czymś.
Ale też ma wady bo można nie ograniczać się w zakupach i narobić sobie długów..
które potem trudno spłacić (;
19 paź 2009 - 20:17:04
oo fajna ta oferta. Widzę że tez jestes z lublina, może mogłabys napisac mi na priv dokładnie na jakiej ulicy ?
19 paź 2009 - 20:17:16
ile wątków jeszcze założysz pisząc o tym samym?
Ta karta wydawana jest juz od bardzo dawna-ale jest jeden warunek-musisz mieć dochód minimalny 1000zł netto
http://www.mbank.pl/indywidualny/karty/kredytowe/Visa_Classic_Rossmann/index.html
19 paź 2009 - 20:19:50
Cytatmonipolka
ile wątków jeszcze założysz pisząc o tym samym?
Ta karta wydawana jest juz od bardzo dawna-ale jest jeden warunek-musisz mieć dochód minimalny 1000zł netto
http://www.mbank.pl/indywidualny/karty/kredytowe/Visa_Classic_Rossmann/index.html
19 paź 2009 - 20:21:23
Już ją dostałaś, czy wypełniłaś wniosek?
19 paź 2009 - 20:23:00
Cytatmonipolka
Cytatmonipolka
19 paź 2009 - 20:25:53
nie lubie kart osobiscie, bo nie wiem ile wydałam, a później jestem bardo zdziwiona na co tyle kasy poszlo :D a promocja pewnie jest oplacalna jesli robi sie tam spore zakupy, bo kupujac cos za 5 zl i majac te kilka groszy zniszki+ placac po roku 2,50 wyjdzie to o wiele wiecej niz bez karty ;)
19 paź 2009 - 20:26:52
kurczę fajna ta promocja ja co miesiąc jadę do rossmana i kupuje kosmetyki szampony pampersy i mleko bebilon to zostawiam tam nawet 200zł
wiesz co tak tam patrze i czytam jest to po prostu karta kredytowa opłata za kolejny rok 30 zł za rok opłata miesięczna 2,50 a za to wszystko tylko 5% zniżki to jeśli robię już mega zakupy jak dla mnie za 200 zł i odliczę sobie zniżkę to zapłacę tylko 10 zł mniej a nie raz jest tak że w danym miesiącu nic nie kupuję ale zrobię zakupy za 50 zł to mam tylko 2,5 zł zniżki troszkę mi się nie kala
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2009-10-19 20:45 przez fafelek.
19 paź 2009 - 20:27:15
i tak poprostu splacasz? nie naliczaja ci zadnych odsetek???? cos mi to bajką pachnie- przeciez to by sie rosmanowii nie oplacalo
19 paź 2009 - 20:28:21
Cytatmajka6
i tak poprostu splacasz? nie naliczaja ci zadnych odsetek???? cos mi to bajką pachnie- przeciez to by sie rosmanowii nie oplacalo
Cytatvampirzyca14
nie lubie kart osobiscie, bo nie wiem ile wydałam, a później jestem bardo zdziwiona na co tyle kasy poszlo :D a promocja pewnie jest oplacalna jesli robi sie tam spore zakupy, bo kupujac cos za 5 zl i majac te kilka groszy zniszki+ placac po roku 2,50 wyjdzie to o wiele wiecej niz bez karty ;)
19 paź 2009 - 20:30:20
Karty kredytowe zawsze wciągają.... A odsetki pewnie są po tych 54 dniach.
19 paź 2009 - 20:38:44
wyżej podałam link do tej karty- tam są najważniejsze informacje. Po 54 dniach jesli sie nie spłaci to naliczaja odsetki.
19 paź 2009 - 20:40:50
ta karta jest juz wydawana w Rossmanie kupę czasu...to zwykła karta kredytowa, gdzie odsetki to ok 20%. Nie ma droższego kredytu na rynku !!! Raczej odradzam pakowanie się w kredytówki- chyba, ze ktoś naprawdę kontroluje swoje wydatki...
Aby się zarejestrować lub zalogować kliknij tutaj