Zarejestruj sie

Cześć :) jesteś właśnie na Szafowym forum, porozmawiaj z nami o:
TRĄDZIK - pomocy!
Ale Szafa to też serwis, na którym setki tysięcy kobiet wymienia i sprzedaje swoje ciuchy. Dowiedz się więcej

Obecnie rozmawiamy o:

o co chodzi ;/

16 sekund temu

bez makijażu ?

37 sekund temu

bronzer jaki ?

55 sekund temu

Szafa.pl na Facebook'u
Szafa poleca
Ciekawe wątki
Super ciuchy
Aktywne użytkowniczki
W szafie:
0 rzeczy
Status:
niezweryfikowana
TRĄDZIK - pomocy!

01 paź 2009 - 12:39:34

podobno linodemr acne jest dobre
ja kupilam kiedy w aptece za 5.50 zl krem do cery tradzikowej z krzemem ( uzywalam go punktowo poniewaz nie mam problemow z cera )

i pasta lassari ( kupilam ja na rozszerzone pory ale pryszczom tez daje rade ;) )

krem do cery tradz. i paste lassari nakladalam punktowo na pryszcze i szlam spac ztym na buzi i czasem bywalo rtak ze sie budzilam bez niechcianych pryszczy ;))))
Cytat

gusia02

podobno linodemr acne jest dobre
ja kupilam kiedy w aptece za 5.50 zl krem do cery tradzikowej z krzemem ( uzywalam go punktowo poniewaz nie mam problemow z cera )

i pasta lassari ( kupilam ja na rozszerzone pory ale pryszczom tez daje rade ;) )

krem do cery tradz. i paste lassari nakladalam punktowo na pryszcze i szlam spac ztym na buzi i czasem bywalo rtak ze sie budzilam bez niechcianych pryszczy ;))))

ups . pomylka -> LINODERM ACNE

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2009-10-01 12:40 przez gusia02.

W szafie:
477 rzeczy
Status:
zweryfikowana
Ostrzeżenia:
2/5
TRĄDZIK - pomocy!

01 paź 2009 - 12:43:36

najlepsza rada ! myj buzie duzo ilościią wody - uzywaj zelu i toniku z firmy herba studio do cery tradzikowej , i do tego masc Brevoxyl :) pomoze napewno

W szafie:
0 rzeczy
Status:
niezweryfikowana
Ostrzeżenia:
1/5
Re: TRĄDZIK - pomocy!

01 paź 2009 - 12:45:06

Jesli nie mozesz dac sobie rady to jest taki lekarz jak DERMATOLOG, masci i inne specyfiki teraz sa bardzo skuteczne a sma czasem mozesz tylko pogorszyc stan swojej skory.

te wszystkie reklamowane prrodukty na pryszcze to dla nastolatek sa z tradzikiem ograniczajacym sie do wagrow:-/
wiekszosc dziewczyn ma juz nie tradzxik mlodzienczy ktory sobie znika po jakims czasie ale tradzik hormonalny i najlepiej isc do dermatologa.

Polecam, bo sama od lat borykalam sie z tradzikiem, chodzilam do dermatologa i pomogl.

W szafie:
165 rzeczy
Status:
zweryfikowana
TRĄDZIK - pomocy!

01 paź 2009 - 12:47:19

uzywaj benzacne na zmianę z kremem na zajady i opryszczkę :)

W szafie:
101 rzeczy
Status:
zweryfikowana
Ostrzeżenia:
1/5
TRĄDZIK - pomocy!

01 paź 2009 - 12:48:20

Z doświadczenia wiem, że nie ma jednej sprawdzonej metody. Każdemu pomoże (lub tez nie) co innego. Dlatego tyle tych wszystkich specyfików jest ;)
Polecam dermatologa ;)
Bo najlepszą maścią jaką do tej pory miałam (a miałam tyle że zliczyć nie potrafię) była taka robiona na receptę przez farmaceutę ;) No i najtańsza :)

Cytat

kromka07

Jesli nie mozesz dac sobie rady to jest taki lekarz jak DERMATOLOG, masci i inne specyfiki teraz sa bardzo skuteczne a sma czasem mozesz tylko pogorszyc stan swojej skory.

te wszystkie reklamowane prrodukty na pryszcze to dla nastolatek sa z tradzikiem ograniczajacym sie do wagrow:-/
wiekszosc dziewczyn ma juz nie tradzxik mlodzienczy ktory sobie znika po jakims czasie ale tradzik hormonalny i najlepiej isc do dermatologa.

Polecam, bo sama od lat borykalam sie z tradzikiem, chodzilam do dermatologa i pomogl.
Popieram :)

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2009-10-01 12:49 przez Amanda90.

W szafie:
62 rzeczy
Status:
zweryfikowana
Ostrzeżenia:
1/5
TRĄDZIK - pomocy!

01 paź 2009 - 12:49:32

Polecam skinoren - stosowałam go dawno temu więc ceny dokładnie nie pamiętam (przypuszczam że tubka kosztuje teraz jakieś 50 zł ale warto) ale skuteczność jest 100%

http://www.skinoren.pl/glowna/

W szafie:
62 rzeczy
Status:
zweryfikowana
Ostrzeżenia:
3/5
TRĄDZIK - pomocy!

01 paź 2009 - 12:51:40

polecam kosmetyki ziaja pro tylko oryginalne nie jakies allegrowe podrobki ;/

W szafie:
0 rzeczy
Status:
niezweryfikowana
TRĄDZIK - pomocy!

03 paź 2009 - 21:47:46

kosmetyki z garniera

W szafie:
373 rzeczy
Status:
zweryfikowana
TRĄDZIK - pomocy!

03 paź 2009 - 21:50:42

pasta cynkowa do smarowania na noc
zel oczysczajacy przeciw wagrom
jest super plyn na recepte dziala cuda
i jeszcze srodki anty mozna brac

pomagaja tez parowki z ziol , miety piprzowej, rumianku, szalwi , staosuj codzinnie prze z15 min doskonale oczyszcza mnie pomagalo

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2009-10-03 21:52 przez magicznykwiat.

W szafie:
0 rzeczy
Status:
niezweryfikowana
TRĄDZIK - pomocy!

03 paź 2009 - 21:52:11

Brevoxyl polecam :) I mydlo siarkowe do codziennego mycia buzki :)

W szafie:
33 rzeczy
Status:
zweryfikowana
Ostrzeżenia:
1/5
TRĄDZIK - pomocy!

03 paź 2009 - 21:53:20

akneroxid 5 stosowany co wieczór cienką warstwą do tego żel delikatnie złuszczający garnier, clean&clear czy coś w podobie. krem jest bez recepty. co jakiś czas kremik odstawiać . niestety czasem skóra delikatnie schodzi,ale wtedy smarować troszkę kremem nawilżającym. akneroxid do nabycia w aptece bez recepty,polecany przez dermatologów,to tak jakby lepsza wersja benzacne

W szafie:
0 rzeczy
Status:
niezweryfikowana
TRĄDZIK - pomocy!

13 paź 2009 - 16:07:47

A cos na "dziurki"polecicie??
Boo własnie po wyciskaniu pozostały mi takie i niewiem co z nimi zrobic by znikły..:((

W szafie:
0 rzeczy
Status:
zweryfikowana
TRĄDZIK - pomocy!

14 paź 2009 - 16:05:45

z firmy clinique 3 kroki rewelka :)

W szafie:
0 rzeczy
Status:
niezweryfikowana
TRĄDZIK - pomocy!

24 sie 2010 - 13:34:17

Ja na swoją cerę stosowałam już praktycznie wszystko. Jedne rzeczy działają lepiej, inne gorzej, niektóre w ogóle. U kosmetyczki byłam na zabiegu oczyszczającym z kwasu z gorzkich migdałów, który rozpuszcza zaskórniki. Do tego maseczka z alg. No i kosmetyczka doradziła mi jeszcze, żeby dwa razy dziennie przecierać skórę twarzy (można tez na plecach i dekolcie, jeśli ktoś ma z tym problem) URT - Oil z nafta oczyszczoną. Można to kupić w aptekach. Ja stosuję to od dwóch tygodni i widzę efekty.

W szafie:
0 rzeczy
Status:
niezweryfikowana
Ostrzeżenia:
3/5
TRĄDZIK - pomocy!

24 sie 2010 - 13:35:50

tabletki antykoncepcyjne

Reklama

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Aby się zarejestrować lub zalogować kliknij tutaj