Jak jesteś zainteresowana to zgłoś dziecko do Agencji bo inaczej nic z tego to jest bardzo szczelne środowisko i bardzo dużo dzieci jest zgłaszanych, robią castingi gdzie setki dzieci się zgłasza oczywiście wysyłane przez agencje a potem wybierają jedno. Mojemu dziecku dwa razy sie udało ale już jej się znudziły te castingi gdzie traci się mnóstwo czasu i już nie chodzimy. Pozdrawiam
A czy wiecie może jak się można zgłosić z bąblem do takiej anegcji ?? Ja mam dwuletnią córę i też chciałabym coś w tym kierunku zrobić :)) Z góry dziekuję za pomoc :))
no właśnie, czy tak młody wiek jest dobry ? czy dzieci zgłaszają głównie matki, które realizują w ten sposób swoje niezrealizowane marzenia? co taki maluch może wiedzieć o castingach, showbiznesie, itp. Dla mnie to trochę dziwne ;d
mnie nie interesują castingi a raczej gazety do których można przesłać fotki.uważam że jest fotogeniczna i mogłaby jakąś okładkę jej bużka reklamować.
nie są to na pewno moje nie spełnione marzenia.
dziecku trzeba zrobic profesjonalne zdjecia i wyslac do agencji lub banku twarzy . dziewczyny czy wy aby nie chcecie kosztem swoich dzieci spelnic swoje marzenia . dziecko niech sie bawi , uczy , a nie ciezko pracuje a pieniadze to nie wszystko .
mnie nie interesują castingi a raczej gazety do których można przesłać fotki.uważam że jest fotogeniczna i mogłaby jakąś okładkę jej bużka reklamować.
nie są to na pewno moje nie spełnione marzenia.
ale zeby zaprezentowac buzke swojego dziecka na okladce to musisz przyjechac do studia i miec sesje zdjeciowa , posszukaj w gazetach typu "mam dziecko" "rodzice " itp. oni czasem robia takie sesje